6 råd til et flot hår

Råd #1: Lad vær med at brug shampoo hver dag. Shampoo får nemlig håret til at tørre ud og se brugt ud. De fleste stylister er enige i at håret er nemmere at style når det er lidt beskidt.

Råd #2: Er du vild med hårets beach look efter en dag på stranden? Så flet 3 fletninger, fugt dem med lidt vand og læg sølvpapir rundt om fletningerne. Varm sølvpapiret med dit glattejern. Varmen fra glattejernet låser den filtrede struktur, du har givet håret, da du flettede det. Når du løsner fletningerne vil du kunne se at håret har taget form efter fletningernes form. Du kan også spraye lidt saltvandsspray i håret og kramme håret så det bølger flot.

Råd #3: Når du føntørrer håret skal du helst bruge fingrene til at kramme håret i stedet for at rede det med en kam. Når du reder håret med en kam vil du miste hårets naturlige struktur og du kan risikerer at knække hårstråene.

Råd #4: Er du vild med krøller? Så brug et krøllejern i håret før du sætter det op med varmeruller. Fugt håret med et varmebeskyttende produkt og rul herefter håret rundt om varmerullerne. Lad håret køle af og fjern derefter varmerullerne. Føntør håret med kold luft for at låse krøllerne fast. Afslut eventuelt med en glansgivende hårspray eller en spray som tilfører håret hold.

Råd #5: Brug en volumengivende hårspray til at give håret volumen. Løft håret op med fingrene og spray let ved rødderne af håret. Denne metode vil give dig en flot volumen i stedet for et fladt og kedeligt hår.

Råd #6: Hvis du er vild med pandehår som skiller i et y, har du først og fremmest brug for en klipning med flere lag og tekstur. Når du skal lave y’et i håret kan du bruge et pomade produkt til at separere pandehåret og vise den lette skilning frem.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Gode råd, Hår, Inspiration

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s