København By

Jeg har i denne sommerferie været i sommerhus på Sjælland nær Jægerpris. Og når man nu befandt sig på Sjælland, så skulle man da også lige en tur ind til hovedstaden. Og der blev da selvfølgelig shoppet og hygget en hel del.

Så hvis du i fremtiden skal til Kbh, men du ved ikke helt hvor du f.eks. skal få noget frokost, der er værd at spise. Så kan jeg helt sikker anbefale Café Norden ved Storkespringvandet, eller hvis du kommer forbi Kronprinsessegade, er der Café Sommersko, de laver en super god Clubsandwich, og hvis du gerne vil drikke noget sundere end Cola, og vand er for kedeligt, kan du prøve et glas frisk presset appelsinjuice.

Eller hvis man egentlig bare gerne vil have en kop kaffe og noget kage, er Andersen Bakery også et godt sted, de laver en fantastisk Forårskage (mmmh!!). Og så ligger den lige overfor banegården, så hvis du skal nå toget, er der ikke så langt.

Og stedet der har det hele er butikken Norr, der er slået sammen med Joe & The Juice og hvis i har læst mit indlæg Gotta Love Them Boys!!, ved i at jeg er ret vild med Joe & The Juice. ; ) Norr tilbyder en masse lækkert tøj, og når man så har brug for lidt energi, går man bare ned i enden, og får sig en dejlig sandwich eller noget juice.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Big Cities, Gode råd, Joe & The Juice, Mad, Mmmh

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s